#5 Motive sa alegi azalee.ro

Floarea Soarelui Florarie Iasi
Cel mai frumos mod de a surprinde persoana iubita, este acela de a-i transmite toate gandurile tale printr-un mesaj ce insoteste buchetul de flori, atunci cand se asteapta cel mai putin.
Florarie On-line Iasi azalee.ro este optiunea ideala ca acest lucru sa devina realitate, intr-un timp foarte scurt.
Iata cele #5 Motive :

#1 Imaginea de pe website respecta realitatea
Nu lucram prin intermediari, iar floristii nostri creaza fiecare buchet prezentat pe site. Foarte des suntem intrebati in ce proportie buchetul va semana cu cel din imagine. Va raspundem:100%. Buchetele sunt pozate in mini-studioul nostru foto, creat special pentru acest aspect.
In situatia in care anumite flori lipsesc datorita stocului la moment, va solicitam acceptul pentru a gasi solutia optima de a finaliza comanda dumneavoastra.

#2 Gama variata de produse. Buchete personalizate
Atunci cand mergi intr-o florarie locala, esti nevoit sa alegi unul dintre buchetele disponibile in acel moment, dar cu Florarie On-line Iasi azalee.ro ai la dispozitie o gama variata de produse: Buchete de flori, Aranjamente, Cutii cu flori diverse, Cadouri etc. Daca nu gasesti pe site un produs care sa indeplineasca cerintele tale, echipa azalee.ro poate crea produse personalizate in limita bugetului stabilit de tine.
Astfel, ai garantia ca destinatara va fi impresionata de alegerea ta.

#3 Cumunicarea cu clientul
Fie ca esti la birou, in trafic, la terasa sau departe de casa, ai la dispozitie toate mijloacele de comunicare: Telefon, E-mail, Facebook, WhatsApp, Viber s.a. Te asiguram ca raspundem la mesajele tale in maxim 5 minute.
Platforma florarie iasi azalee.ro asigura procesul de finalizare a comenzii foarte usor, iar daca ai nevoie de indrumare, echipa noastra va fi incantata sa te ajute prin telefon.

#4 Livrare de Luni pana Duminica. Posibilitate de program prelungit
Majoritatea florariilor locale functioneaza dupa un program fix, in care tu trebuie sa te incadrezi chiar si atunci cand traficul este aglomerat.
Cand alegi o Florarie On-line Iasi, programul este mult mai flexibil, iar locul si intervalul de livrare este cel ales de tine. Daca este la serviciu, acasa sau la terasa cu prietenele, noi ne adaptam solicitarilor tale.
Pentru situatii speciale, programul nostru poate fi modificat.

#5 Pasiune. Multa Pasiune
Dragostea noastra pentru flori a transformat conceptul de #merglaserviciu in #haisanejucam si #salivram #floriiasi. Florile ne infrumuseteaza viata, iar multumirea clientilor nostri ne fac sa zambim in fiecare zi.