azalee.ro – Florarie Iasi

Cauti un pachet complet de comanda si livrare flori la domiciliu in Iasi? azalee.ro – Florarie Iasi este raspunsul. Infiintata la inceputul anului 2013, cu o echipa tanara cu media de varsta de 30 de ani, avand in spate o experienta acumulata lucrand in alte companii din domeniu am pornit in acest nou drum cu ideea de a aduce principii si standarde diferite decat cele ale competitorilor nostri.

Credem ca florile au puterea de a surprinde si de a aduce bucurie indiferent de imprejurare. Privim ca pe o oprtunitate orice sansa ne oferiti de a va ajuta sa oferiti un cadou floral proaspat si care transmite mesajul potrivit. La timp, oricand si la un raport pret/calitate superior.

Toate produsele prezentate pe site-ul nostru au fost realizate cu deosebita placere de angajatii nostri dupa idei proprii si cu grija de a oferi un aspect unic fiecarui buchet de flori.
Intreaga gama de produse pusa la dispozitia clientilor de aceasta florarie online este originala, realizata in atelierul propriu si expusa intr-un mod in care ofera o imagine cat mai reala a florilor ce urmeaza a fi comandate.

Ne-am propus sa ne desprindem in totalitate de metoda clasica de realizare a aranjamentelor florale si sa adoptam un stil bazat pe simplitate care sa puna in valoare imaginea florilor in toata splendoarea si frumusetea lor naturala, “necizelata”.

Livram flori gratuit in orasul Iasi intr-un timp foarte scurt si punem la dispozitia clientilor nostrii o varietate foarte mare de produse precum aranjamente de flori corporate si pentru evenimente personale. Primim zilnic comenzi online si oferim servicii de calitate in livrare flori pentru nunta sau botez, coroane funerare, cosuri cu flori si buchete de flori.

Suntem singura florarie online din Iasi care ofera asistenta telefonica sase zile pe saptamana intre orele 08:00 – 22:00 si in limba engleza. Oferim consultanta in realizarea oricarui buchet de flori dorit, pe parcursul intregului proces de completare a formularului de comanda online si luam toate masurile necesare pentru a pune la dispozitia clientului un serviciu complet pentru comenzi de flori si livrari flori la domiciliu in orasul nostru.

Garantam ca oferi buchete de flori identice cu buchetele prezentate pe azalee.ro

Cumpara flori online si daruieste emotii!

Flori Online Iasi - azalee