Declarație de iubire cu azalee.ro – Florarie Online Iasi

Buchet cu flori iasi Trandafiri Albi si Roz

Pentru zilele agitate, în care sunt mereu pe fugă, dar doresc  să îi reamintesc că e în continuare în gândurile mele, chiar dacă dimineață ne-am despărțit cu o sărutare rapidă în drumul spre birou, mă gândesc la momentele perfecte alături de ea și în minte îmi revin atâtea amintiri frumoase, mai ales cele din nopțile calde de vară din inima Parisului.
Chiar dacă timpul este scurt și urmează să am o ședință importantă, doresc să îi fac o surpriză plăcută și să o las fără cuvinte.

O amintire rămâne vie în mintea mea și doresc să îi redau și ei acel sentiment și să îi reamintesc de escapada noastră de 5 zile la Paris de vara trecută, când am colindat neobosiți străzile orașului, când am ajuns la un restaurant cochet de la colțul străzii și am hotărât să luăm prânzul, iar un vânzător ambulant de flori a făcut momentul și mai special cu ajutorul unui buchet de flori.

Dulcea amintire a acelor zile mă curpinde și doresc să găsesc un buchet asemănător ca să îi transmit iubirea mea în momentele în care suntem prinși în activitățile zilnice. Nuanțele de roz și alb ale trandafirilor și freziilor cuprinse în buchetul găsit o  vor  încânta estetic, iar parfumul florilor proaspete îi vor alinta simțurile.

Mai rămâne să mă gândesc  la un mesaj care să facă atmosfera și mai frumoasă și totul e pus la punct. Acum pot intra în ședință pentru a nu-mi neglija sarcinile, iar mesajul plin de iubire din partea ei nu va întârzia să apară. Va pregăti felul meu preferat de paste și va crea un ambient romantic pentru a-mi mulțumi la rândul ei pentru iubirea și atenția pe care o am pentru ea. Sticla de vin adusă din Paris va fi desfăcută și ne vom bucura împreună de acest tablou.

Gândurile plăcute deja m-au convins și iată-mă căutând florarie online Iasi, azalee.ro pentru a da curs impulsului de a o face fericită, chiar dacă timpul nu îmi permite. Buchetul este pregătit și mai rămâne doar să dau un click pentru a transforma gândul în realitate.

Alege o florarie online Iasi, alege azalee.ro!