La Festivalul Filmului Romanesc 2017 – Iasi, in calitate de sponsor

Aranjament Florarie Online Iasi

Am participat recent la Serile Filmului Romanesc, Festival de film. Ce pot sa va spun? A fost minunat si am sa profit de aceast moment sa multumesc organizatorilor ca ne-au oferit ocazia sa contribuim la realizarea acestui frumos eveniment la Iasi.
In acest an gala filmului romanesc din cadrul festivalului a fost dedicata regizorului Cristian Mungiu si a fost posibila datorita echipei SFR.

Aceasta echipa este formata din cativa studenti la Jurnalism, dar si student ai altor facultati, care impreuna cu voluntari  au muncit mult pentru a oferi iesenilor un maraton de film romanesc.  Bravo lor! Sunt oameni care merita respectul nostru  pentru ca aduc un plus de calitate vietii culturale din orasul nostru… un plus mare daca ma intrebati pe mine!

Actori consacrati sau actori la inceput de drum,  regizori de film romanesc, si alti invitati speciali au ales sa petreaca 5 zile in orasul nostru care s-a numit in aceasta perioada “Capitala Filmului Romanesc”.

Si uite asa noi, Floraria azalee.ro, impreuna cu partenerul nostru MoldFlora (depozit en-gros de flori) am pus la dispozitia organizatorilor toate florile care au fost oferite pe parcursul festivalului.

Scena Florarie Online Iasi

 

Au fost buchete de flori personalizate pentru fiecare invitat, flori pentru spectatoarele festivalului dar si multe alte surprize. Ne-am bucurat enorm ca am avut ocazia sa ne lasam imaginatia sa zburde in lumea filmului. A fost o deosebita placere sa sustinem acest eveniment care s-a concretizat intr-o experienta profesionala, dar si intr-o experienta de suflet ce nu o vom uita prea curand.

Hortensie Florarie Online Iasi
Multumim mult tuturor invitatilor prezenti si echipei SFR pentru ca ne-au oferit ocazia sa oferim un zambet, o emotie, in singurul mod in care stim… cu flori! In speranta ca ne vom revedea si anul viitor mai puternici si mai numerosi va las alaturi de colegii mei de la azalee.ro – Florarie Online Iasi.

Flori SFR