POLITICA DE CONFIDENTIALITATE – AZALEE.RO, FLORARIE IASI

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE – AZALEE.RO, FLORARIE IASI

In conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din data de 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, florariaazalee.ro, proprietate a SC Floraria azalee.ro SRL, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Florarie Iasi Confidentialitate

Datele personale solicitate de catre florariaazalee.ro sunt:

• pentru onorare comenzi: nume, prenume, adresa , telefon, atat ale clientului cat si ale destinatarului serviciilor pe care le oferim online sau telefonic.
• pentru emitere facturi : nume, prenume / denumire societate, date de identificare si adresa clientului.

Scopul colectării datelor este procesarea comenzilor dumneavoastra.
Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare onorarii comezilor si emiterii facturilor fiscale. Refuzul dvs. determină anularea comenzilor de catre florariaazalee.ro – Florarie Iasi.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către floraria noastra online (azalee.ro) şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: operatorului de card bancar (institutia care se ocupa de procesarea platilor electronice), societatii de curierat (unde este cazul), precum si autoritatilor publice, numai in cazul in care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie.

In cazul optarii pentru plata online procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele bancii partenere (prin mobilpay.ro – integrator de solutii pentru comert electronic, 3DSecure implementation, e-commerce, e-payment, Verified by Visa, MasterCard) iar floraria azalee.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Conform legislatiei in vigoare, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei.
Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere in scris, datată şi semnată, la sediul societatii noastre, la adresa Calea Cristesti, nr. 117, Camera 3, Comuna Holboca, Judetul Iasi sau prin posta electronica la adresa contact@florariaazalee.ro

Ocazional vă vom trimite un e-mail cu noutăţi despre noi sau serviciile noastre doar cu permisiunea dumneavoastră.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi in timp cat mai scurt.

Revizuirea Politicii de Confidenţialitate

florariaazalee.ro – Florarie Iasi poate, în orice moment şi fără notificare prealabilă, să revizuiască Politica de Confidenţialitate prin actualizarea ei in temei legal. Sunteţi obligat să respectaţi oricare şi toate astfel de revizuiri şi de aceea va trebui să vizitaţi această pagină a Website-ului nostru în mod periodic pentru a lua la cunoştinţă notificările actualizate.

Prin citirea prezentei politici de confidentialitate ati luat la cunostinta faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei în caz de încalcăre a drepturilor garantate.
Vă rugăm să nu continuați să utilizați site-ul nostru dacă nu sunteți de acord cu astfel de modificări. De asemenea, vă recomandăm să verificați această pagină pentru orice actualizare.

Termenii DPP se interpretează în conformitate cu legislația aplicabilă.