Politica de confidentialitate

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice azalee.ro, proprietate a Rubick Group SRL-D, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Florarie Iasi Confidentialitate

Datele personale solicitate de catre azalee.ro sunt:

• pentru onorare comenzi: nume, prenume, adresa , telefon, atat ale clientului cat si ale destinatarului serviciilor pe care le oferim online sau telefonic.
• pentru emitere facturi : nume, prenume / denumire societate, date de identificare si adresa clientului.

Scopul colectării datelor este procesarea comenzilor dumneavoastra.
Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare onorarii comezilor si emiterii facturilor fiscale. Refuzul dvs. determină anularea comenzilor de catre azalee.ro.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către floraria noastra online (azalee.ro) şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: operatorului de card (in situatia in care plata se face cu cardul bancar), societatii de curierat (unde este cazul), precum si autoritatilor publice, numai in cazul in care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie.

In cazul optarii pentru plata online procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele bancii partenere (prin mobilpay.ro – integrator de solutii pentru comert electronic, 3DSecure implementation, e-commerce, e-payment, Verified by Visa, MasterCard) iar azalee.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei.
Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere in scris, datată şi semnată, la sediul societatii noastre, la adresa strada Castanul Unirii, nr.5, sat Visan, Comuna Barnova, Judetul Iasi.

Ocazional vă vom trimite un e-mail cu noutăţi despre noi doar cu permisiunea dumneavoastră.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi in timp cat mai scurt.

Revizuirea Politicii de Confidenţialitate

azalee.ro poate, în orice moment şi fără notificare prealabilă, să revizuiască Politica de Confidenţialitate prin actualizarea ei. Sunteţi obligat să respectaţi oricare şi toate astfel de revizuiri şi de aceea va trebui să vizitaţi această pagină a Website-ului nostru în mod periodic pentru a lua la cunoştinţă notificările actualizate.

Prin citirea prezentei politici de confidentialitate ati luat la cunostinta faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei în caz de încalcăre a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.