Povestea unor flori comandate de la o florarie online iasi

Trandafiri Florarie Online Iasi

Aceasta este o poveste a lui, a noastra, a oricarui dintre noi… Cum a reusit sa o incante pana la lacrimi cu cateva click-uri
Ne intalneam aproape in fiecare zi si eram mai mult decat fericiti. Apoi i-am cumparat un buchet de flori si a fost atat de fericita, iar mie mi-a placut foarte mult sa o vad atat de euforica. Am vrut sa o sarut repede, iar imbratisarea ei stransa trada recunostiinta pe care o avea pentru gestul meu.
Zilele treceau una dupa alta si erau din ce in ce mai frumoase alaturi de ea.
Dar realitatea si-a facut simtita prezenta atunci cand m-am angajat la un barou local din Iasi. Nu dupa mult timp si-a gasit si ea un job intr-o florarie din Iasi. Noi locuiam impreuna, dar ne intalneam doar seara. In weekend ne plimbam sau mergeam prin restaurante, dar parca nu mai era la fel ca la inceput.


M-am gandit sa fac ceva inedit, sa fac ceva iesit din comun care s-o impresioneze si sa-i arate cat de mult imi pasa. Dar cand? Proiecte noi la serviciu, incercam sa obtin o marire. Si ea era foarte ocupata si mai ales in ziele in care erau ocazii speciale.
Intr-o zi, la job, cand eram mai liber, priveam cateva poze cu noi. Si mi s-a facut dor de acea senzatie de satisfactie si multumire cand ii citeam recunostiinta dar si adoratia in ochi.
Mi-am amintit de buchetul de flori pe care i l-am oferit acum mult timp in urma. Dar ea lucreaza intr-o florarie din Iasi. Cum ar putea sa o impresioneze un din nou un buchet de flori cand este inconjurata tot timpul de flori?
Si puteam primi oricand un proiect nou, asa ca era imposibil sa lipsesc de la birou.
Apoi mi-a venit o idee si m-am destins pe loc. Am comandat un buchet de flori online, de pe “azalee.ro”. Eu i-am oferit cutia de flori “Inima mea”, un aranjament cu trandafiri in forma de inima. Am plasat comanda si am inceput sa lucrez in speranta ca voi alunga emotiile pe care le resimteam.
Dupa cateva ore primesc un telefon si aud o voce care trada lacrimi de fericire si un “Te iubesc” care m-a impresionat atat de puternic…
Seara cand am ajuns acasa, am vazut-o atat de incantata de surpriza pe care i-am facut-o. Si eu n-am facut decat sa intru pe site, sa aleg aranjamentul care mi-a placut si sa introduc adresa la care doresc sa fie livrat. Am castigat timp comandand flori online Iasi de la aceasta florarie online Iasi.

Florile au impresionat-o foarte tare, chiar daca sunt atatea alte flori in Iasi si ea lucra chiar intr-o florarie.