Primele clipe împreună cu azalee.ro – Florarie online Iasi

Trandafiri Florarie Online Iasi

E o perioada frumoasa a anului cand totul este plin de emotie si de bucurie. Am sa incerc sa pastrez acest spirit si am sa va povestesc despre un moment special in viata oricarui barbat cand florile pot aduce un plus de magie.
Asa deci… minutele se scurg cu greutate, aşteptarea nu mai ia sfârşit. Holul spitalului e plin de prieteni şi rude care aşteaptă vestea cea mare, că draga mea soţie, Ioana, a născut. Sunt impacientat şi emoţiile mă copleşesc. În memorie îmi e şi acum proaspătă amintirea primei întâlniri, a primului sărut, a primei declaraţii de dragoste,

iar ziua nunţii mi se perindă prin gânduri.
Firul gândurilor îmi este intrerupt de o asistentă care mi se adresează şi îmi dă vestea cea mare: Ioana a născut o fetiţă sănătoasă, iar ambele sunt bine. Fericirea mea atinge cote maxime, sunt învăluit de uşurare, dar în acelaşi timp de un sentiment nou, protectiv.
Reuşesc să îmi revin din extaz şi un gând îmi trece prin minte: vreau să cumpăr flori pentru iubirile mele. Timpul nu îmi e un prieten bun în acest moment, în 10 minute trebuie să intru în salonul Ioanei. Îmi amintesc de azalee.ro, florarie online Iaşi care livrează flori oriunde în orasul meu. E alegerea perfectă pentru acest moment!
Pentru Ioana am ales un buchet de trandafiri roşii, înveliţi într-o hârtie de ziar, numit “Je T’adore“, care exprimă exact sentimentele mele pentru ea. Este un buchet simplu, dar elegant.  Transmite o iubire incomensurabilă şi o fericire ce nu poate fi exprimată în cuvinte. Pentru micuţa noastră am ales buchetul “It’s a girl”, format din trandafiri roz şi albi, perfect pentru acest moment. Comanda a fost făcută, iar buchetele vor ajunge foarte curând.
În salon e linişte. Ioana o ţine în braţe micuţa noastră. O văd pentru prima dată, seamănă cu Ioana, însă are ochii mei. E atât de mică şi acel sentiment nou, protectiv, revine. Mi-a fost de ajuns o secundă ca să mă îndrăgostesc iremediabil. Acesta este cel mai fericit moment din viaţa mea.
În uşă se aude o bătaie scurtă, iar florile sunt livrate. Ioana rămâne impresionată şi plânge de fericire. Micuţa noastră se trezeşte şi ne zâmbeşte. Momentul este perfect și dorim să îl păstrăm în amintiri pentru totdeauna.
Voi alege cu încredere buchetele azalee.ro, florarie online Iasi deoarece cuprind sentimente și emoții în multitudinea de culori și în puritatea și frumusețea acestora.

Sa dam un plus de magie momentelor dragi din viata noastra! Alege o florarie online Iasi, alege azalee.ro!